Husgrund krypgrund


Hej, vi på Isolergrund är experter på husgrund krypgrund och kan hjälpa er att välja rätt. Det finns olika typer av husgrund krypgrund att välja på, och grundtyperna har olika konstruktioner. Husgrund krypgrund alternativen är: krypgrund, platta på mark, källargrund (platta på mark) och plintgrund.

Väljer man husgrund krypgrund ger det en full åtkomst under huset, det är bra väljer man en platta är även det bra då kan man få en källare.

Ditt val av husgrund krypgrund är viktigt och det finns många faktorer att ta hänsyn till.  Frågan, vilket val av husgrund krypgrund passar bäst för ert projekt? Kontakta oss på isolergrund så kommer vi se till att ni får svar på era frågor.

Isolergrund är en av Sveriges testade och typgodkända husgrund krypgrund, och uppfyller med det alla BBR-krav. Det medför också att en omfattande fuktsäkerhetsprojektering inte behöver göras, och kan godkännas direkt av kontrollansvarig/byggnadsnämnd.

Det sammanfattar frågan ”vilken husgrund krypgrund ska vi välja bäst”.

 

Husgrund krypgrund

Vad är en husgrund krypgrund?


En husgrund krypgrund har som huvuduppgift är att bära byggnadens stomme, att hålla fukt och radon borta samt bidra till husets isolering.

Därför är det väldigt viktigt att välja rätt husgrund krypgrund för att slippa framtida problem och onödiga kostnader.

Det finns flera typer av husgrund krypgrund som historiskt har orsakat fuktproblem och ”sjuka hus” syndrom i stor omfattning, med mögel och röta som följd. Efterdyningarna på det är oerhört kostsamt. Tyvärr upplever många byggnadsinspektörer att det är svårt att få gehör i beslutsprocesser. Lugn – Vi hjälper dig! Vi vill bidra till friska boenden med typgodkänd Isolergrund – uppfyller BBR, fuktsäkerhetsprojektering är inkluderad.

Isolergrund finns idag under 5000 nybyggda hus runt om i landet. De husleverantörer som idag använder Isolergrund är bland annat Smålandsvillan, Hjältevadshus, Plusshus, Moelven och Villa Vida.

Vill du veta mer om vilken husgrund krypgrund som är bäst? Vi ser fram emot din kontakt!

ISOLERGRUND® – Husgrund som uppfyller Svenska byggkrav (BBR) – Komplett giltig dokumentation för husägare, fuktsäkerhetsprojektering och bygglovsprocess

Typgodkänd husgrund

Hitta rätt i regelverket
Ladda ned vår broschyr:

10 steg mot bättre fuktsäkerhetsprojektering

ISOLERGRUND® – Husgrund som uppfyller Svenska byggkrav (BBR) – Komplett giltig dokumentation för husägare, fuktsäkerhetsprojektering och bygglovsprocess